Cos Cumparaturi 0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cos.

Colectie 2016

Colectia de tapet WAVERLY STRIPES

Descriere

Colectia de tapet WAVERLY STRIPES reinventeaza si inventariaza toate felurile de dungi. Stim deja ca nu exista design fara dungi. Ca dungile sunt mereu la moda, dau inaltime, aduc echilibru alaturi de desene mai elaborate. Aduc ordine si eleganta. Asa ca aveti de unde alege. Colectia aduna la un loc dungi late, dungi subtiri, dungi inguste combinate cu dungi late, dungi cu siruri de flori, dungi cu siruri de cercuri, dungi verticale dar si orizontale. Despre culori, ce sa mai vorbim, gasim o intreaga paleta de culori calde combinate cu nuante reci, toate incantatoare.Bine ati venit in lumea dungilor prin intermediul colectiei Waverly Stripes! Stripes!

Scrieti Propria Recenzie

Momentan revizuiti: Colectia de tapet WAVERLY STRIPES

Cum evaluati acest produs? *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Quality
Colectia de tapet WAVERLY STRIPES reinventeaza si inventariaza toate felurile de dungi. Stim deja ca nu exista design fara dungi. Ca dungile sunt mereu la moda, dau inaltime, aduc echilibru alaturi de desene mai elaborate. Aduc ordine si eleganta. Asa ca aveti de unde alege. Colectia aduna la un loc dungi late, dungi subtiri, dungi inguste combinate cu dungi late, dungi cu siruri de flori, dungi cu siruri de cercuri, dungi verticale dar si orizontale. Despre culori, ce sa mai vorbim, gasim o intreaga paleta de culori calde combinate cu nuante reci, toate incantatoare.

Bine ati venit in lumea dungilor prin intermediul colectiei Waverly Stripes!

Info la tel: 021 2240309  - ALINA,                                                            Luni - Vineri între 11 - 19,   Sâmbătă între 10 - 15         

Cost Transport = 15 Lei /primul colet, 10 Lei /urmatoarele                     Transport GRATUIT la comenzile mari (click aici)!