Cos Cumparaturi 0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cos.

Colectie 2017

Colectia de tapet FELLS POINT

Descriere

Fells Point este un cartier aflat la tarmul raului Patapsco in orasul Baltimore, statul Maryland. Aerul sau pitoresc, cu arhitectura sa eclectica, cu fatadele cladirilor din caramida de culoare bruna, cu multimea de magazine de antichitati, cafenele, restaurante a inspirat aceasta frumoasa colectie de tapet. Stilul colectiei este si el eclectic, traditionalul amestecandu-se cu modernul intr-un mix fermecator. Calitate Premium. Produs in SUA.

Scrieti Propria Recenzie

Momentan revizuiti: Colectia de tapet FELLS POINT

Cum evaluati acest produs? *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Quality

Fells Point este un cartier aflat la tarmul raului Patapsco in orasul Baltimore, statul Maryland.
Aerul sau pitoresc, cu arhitectura sa eclectica, cu fatadele cladirilor din caramida de culoare bruna, cu multimea de magazine de antichitati, cafenele, restaurante a inspirat aceasta frumoasa colectie de tapet eclectica, in caretraditionalul se amesteca cu modernul intr-un mix fermecator.
Calitate Premium. Produs in SUA.

Info la tel: 021 2240309  - ALINA,                                                            Luni - Vineri între 11 - 19,   Sâmbătă între 10 - 15         

Cost Transport = 15 Lei /primul colet, 10 Lei /urmatoarele                     Transport GRATUIT la comenzile mari (click aici)!