Cos Cumparaturi 0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cos.

York Design

Colectia de tapet DAZZLING DIMENSIONS

Descriere

Combinand luminozitatea si stralucirea texturilor de inspiratie organica, colectia Dazzling Dimensions insufla un aer modern si luxos ambientelor pe care le decoreaza. Este o colectie lipsita de modestie, ce se insinueaza cu siguranta data de aerul vizionar al surselor de inspiratie, eleganta stilului abordat si frumusetea de necontestat.Intra in lumea plina de inspiratie si eleganta a acestei colectii de tapet si descopera diversitatea si frumusetea modelelor ce ti-ar putea innobila propriul ambient.

Scrieti Propria Recenzie

Momentan revizuiti: Colectia de tapet DAZZLING DIMENSIONS

Cum evaluati acest produs? *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Quality
Combinand luminozitatea si stralucirea texturilor de inspiratie organica, colectia Dazzling Dimensions insufla un aer modern si luxos ambientelor pe care le decoreaza.
Este o colectie lipsita de modestie, ce se insinueaza cu siguranta data de aerul vizionar al surselor de inspiratie, eleganta stilului abordat si frumusetea de necontestat.

Intra in lumea plina de inspiratie si eleganta a acestei colectii de tapet si descopera diversitatea si frumusetea modelelor ce ti-ar putea innobila propriul ambient.

Info la tel: 021 2240309  - ALINA,                                                            Luni - Vineri între 11 - 19,   Sâmbătă între 10 - 15         

Cost Transport = 15 Lei /primul colet, 10 Lei /urmatoarele                     Transport GRATUIT la comenzile mari (click aici)!