Cos Cumparaturi 0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cos.

Panache Design

Colectia de tapet ASTORIA

Descriere

Colectia de tapet Astoria se inspira din deja celebra marca reprezentata de hotelul Astoria din Manhattan. Este un reper pentru stilul Art Deco si un simbol al luxului si al extravagantei. De la inceputurile sale, acest somptuos hotel a reprezentat o destinatie favorita pentru figurile politice si culturale emblematice. Descopera eleganta plina de inspiratie a decorului specific acestui edificiu asa cum se reflecta in aceasta exceptionala colectie de tapet. Calitate Premium, Produs in SUA.

Scrieti Propria Recenzie

Momentan revizuiti: Colectia de tapet ASTORIA

Cum evaluati acest produs? *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Quality

Colectia de tapet Astoria se inspira din deja celebra marca reprezentata de hotelul Astoria din Manhattan.
Este un reper pentru stilul Art Deco si un simbol al luxului si al extravagantei. De la inceputurile sale, acest somptuos hotel a reprezentat o destinatie favorita pentru figurile politice si culturale emblematice.
Descopera eleganta plina de inspiratie a decorului specific acestui edificiu asa cum se reflecta in aceasta exceptionala colectie de tapet.
Calitate Premium, Produs in SUA.

Info la tel: 021 2240309  - ALINA,                                                            Luni - Vineri între 11 - 19,   Sâmbătă între 10 - 15         

Cost Transport = 15 Lei /primul colet, 10 Lei /urmatoarele                     Transport GRATUIT la comenzile mari (click aici)!