Cos Cumparaturi 0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cos.

Colectii 2015

Colectia de tapet VIBE

Descriere

VIBE, frumusetea culorilor vibrante pentru un ambient modern. Definita drept o colectie de tapet surprinzatoare, VIBE aduce frumusetea unui stil modern si proaspat, perfect adaptabil oricarui tip de ambient. Stilul electrizant ce defineste aceasta colectie va rezista cu siguranta trecerii timpului iar caracterul atemporal este bine subliniat de culorile vibrante, stilul radiant al modelelor dar si de nota de distinctie si eleganta clasica. Modelele colectiei de tapet sunt variate si surprinzatoare, flori supradimensionate din gradini asiatice, fluturi si pasari din peisaje exotice, modele geometrice care cuceresc prin simplitatea formelor dar mai ales prin simetria lor. Toate acestea alcatuiesc stilul unic si captivant VIBE. Culorile sunt perfect adaptate atat modelelor de tapet cat si stilului ales, nuante luminoase care captiveaza privirea, straluciri pretioase care adauga eleganta sau culori puternice care aduc un plus de forta intregii colectii. Perfecta pentru a transforma casa intr-o locuinta moderna, colectie VIBE aduce nu doar stil si eleganta ci si energia si vitalitatea unui stil de viata contemporan. COLECTIA VIBE, o imbinare reusita intre clasic si modern pentru zile pline de energie si prospetime!

Scrieti Propria Recenzie

Momentan revizuiti: Colectia de tapet VIBE

Cum evaluati acest produs? *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Quality
Cod Produs: CLY959
Definita drept o colectie de tapet surprinzatoare, VIBE aduce frumusetea unui stil modern si proaspat, perfect adaptabil oricarui tip de ambient.
Modelele colectiei de tapet sunt variate si surprinzatoare, flori supradimensionate din gradini asiatice, fluturi si pasari din peisaje exotice, modele geometrice care cuceresc prin simplitatea formelor dar mai ales prin simetria lor. Toate acestea alcatuiesc stilul unic si captivant VIBE.

Calitate Premium. Produs in SUA.

Info la tel: 021 2240309  - ALINA,               L-V  intre 11 - 19, Sa intre 10 - 15

Cost Transport = 15 Lei, Transport GRATUIT la Comenzi peste 300 lei