Cos Cumparaturi 0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cos.

Colectii 2015

Colectia de tapet OPAL ESSENCE

Descriere

Opal Essence, frumusete stralucitoare si eleganta sofisticata Noua colectie de tapet Opal Essence este inspirata din stralucirea si frumusetea pietrelor pretioase, din eleganta sofisticata a bijuteriilor regale si pretiozitatea unica a modelelor florale. Modelele colectiei de tapet sunt variate si surprinzatoare: motivele clasice ale vitei de vie sau damascuri reinterpretate cu accente luxoase si elemente pretioase, modele dantelate unice, imprimeuri spectaculoase si medalioane florale delicate, feminine si elegante. Paleta de culori a colectiei cucereste prin nuantele luminoase, metalice si combinatiile armonioase de culori: bej, auriu, argintiu, violet, roz, agua, verde pal sau gri. Texturile stralucitoare adauga nota finala de lux si rafinament punand foarte bine in evidenta complexitatea modelelor deosebite. Stilul colectiei este adaptabil oricarui ambient, o combinatie reusita intre clasic si modern, intre trecut si prezent, o imbinare armonioasa a stralucirii cu bunul gust si frumusetea clasica. Opal Essence, o colectie pretioasa de tapet care daruieste fiecarui ambient stil atemporal si eleganta sofisticata!

Scrieti Propria Recenzie

Momentan revizuiti: Colectia de tapet OPAL ESSENCE

Cum evaluati acest produs? *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Quality
Cod Produs: YWD-JCS097
O colectie inspirata din stralucirea si frumusetea pietrelor pretioase, din eleganta sofisticata a bijuteriilor regale si pretiozitatea unica a modelelor florale.
Modelele sunt variate si surprinzatoare: motivele clasice ale vitei de vie sau damascuri reinterpretate cu accente luxoase si elemente pretioase, modele dantelate unice, imprimeuri spectaculoase si medalioane florale delicate, feminine si elegante. Opal Essence, o colectie pretioasa de tapet care daruieste fiecarui ambient stil atemporal si eleganta sofisticata!

Calitate Premium. Produs in SUA.

Info la tel: 021 2240309  - ALINA,               L-V  intre 11 - 19, Sa intre 10 - 15

Cost Transport = 15 Lei, Transport GRATUIT la Comenzi peste 300 lei