Cos Cumparaturi 0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cos.

Ronald Redding Design

Colectia de tapet 18 KARAT II

Descriere

Tapet pretios si opulent Ronald Redding Designs revine cu cea de-a doua editie a colectiei de tapet 18 Karat pe care se evidentiaza printr-o frumusete eleganta ce aminteste de metalele pretioase. Culorile sunt somptuoase, designul este elaborat, studiat, iar fiecare model de tapet este de o frumusete sofisticata. Cand te gandesti la colectia 18 Karat, te gandesti la opulenta, bogatie, stralucire. Multe din propuneri se potrivesc atat unor locuinte clasice, opulente, genul de case cu candelabre de cristal, dar isi gasesc locul si in apartamentele moderne, contemporane. Unele modele de tapet au ornamente foarte bogate, precum cel cu pauni sau cele cu imprimeuri de mari dimensiuni. Acestea pot fi alternate cu modelele ceva mai simple, dar nu neaparat uni - cu dungi sau mici detalii sidefate. In acest fel decorul devine dinamic si modern.

Scrieti Propria Recenzie

Momentan revizuiti: Colectia de tapet 18 KARAT II

Cum evaluati acest produs? *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Quality
Cod Produs: RRD517
O colectiei de tapet 18 Karat care se evidentiaza printr-o frumusete eleganta ce aminteste de metalele pretioase. Culorile sunt somptuoase, designul este elaborat, studiat, iar fiecare model de tapet este de o frumusete sofisticata, opulenta, cu bogatie si stralucire.
Multe din propuneri se potrivesc atat unor locuinte clasice, opulente, genul de case cu candelabre de cristal, dar isi gasesc locul si in apartamentele moderne, contemporane.
Acestea pot fi alternate cu modelele ceva mai simple, dar nu neaparat uni - cu dungi sau mici detalii sidefate. In acest fel decorul devine dinamic si modern.

Calitate Premium. Produs in SUA.

Info la tel: 021 2240309  - ALINA,               L-V  intre 11 - 19, Sa intre 10 - 15

Cost Transport = 15 Lei, Transport GRATUIT la Comenzi peste 300 lei