Cos Cumparaturi 0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cos.

Colectie 2016

Colectia de tapet MENSWEAR

Descriere

Scormonind prin garderoba tipic masculina si printre activitatile si hobby-urile preferate de barbati s-a nascut colectia de tapet MENSWEAR. Ea aduna la un loc ipostaze simbolice transformate in desene usor de recunoscut dar surprinzatoare in contextul amenajarilor interioare. Traditia se intalneste cu modernitatea, in ceea ce priveste stilul ales de designera Carey Lind pentru aceasta colectie. Astfel ne delectam cu texturi ce imita stofele pentru cotume elegante, dungile mereu la moda, imitatiile de piele, texturile organice, dar si desene specifice designlui industrial.Ceea ce ramane insa o constanta, este autenticitatea.

Scrieti Propria Recenzie

Momentan revizuiti: Colectia de tapet MENSWEAR

Cum evaluati acest produs? *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Quality
Cod Produs: CLYA44
Scormonind prin garderoba tipic masculina si printre activitatile si hobby-urile preferate de barbati s-a nascut colectia de tapet MENSWEAR.
Ea aduna la un loc ipostaze simbolice transformate in desene usor de recunoscut dar surprinzatoare in contextul amenajarilor interioare. Traditia se intalneste cu modernitatea, in ceea ce priveste stilul ales de designera Carey Lind pentru aceasta colectie.
Astfel ne delectam cu texturi ce imita stofele pentru cotume elegante, dungile mereu la moda, imitatiile de piele, texturile organice, dar si desene specifice designlui industrial.

Ceea ce ramane insa o constanta, este autenticitatea.

Info la tel: 021 2240309  - ALINA,               L-V  intre 11 - 19, Sa intre 10 - 15

Cost Transport = 15 Lei, Transport GRATUIT la Comenzi peste 300 lei